Internetbeveiliging voor elke gelegenheid

 


eset

 

Begin uw online sessies beveiligd met ESET's meerlaagse antimalware-bescherming*.

Antivirus en anti-spyware
Proactieve bescherming tegen alle soorten digitale bedreigingen, waaronder virussen, rootkits, wormen en spyware.


Anti-phishing
Beschermt uw privacy en gegevens tegen pogingen van nepwebsites om gevoelige informatie te verkrijgen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens.


Ransomware Shield
Blokeert malware die uw computer vergrendelt en vraagt om 'losgeld' te betalen om het te ontgrendelen.


UEFI scanner
Beschermt tegen bedreigingen die uw computer op een dieper niveau aanvallen, zelfs voordat Windows opstart.


Exploit Blocker
Blokkeert aanvallen die speciaal zijn ontworpen om antivirusdetectie te ontwijken, en elimineert lockscreens en ransomware. Beschermt tegen aanvallen op webbrowsers, PDF-lezers en andere toepassingen, inclusief Java-gebaseerde software.


Cloud-gebaseerd scannen
Versnelt scans door de veilige bestanden te "whitelisten" op basis van de ESET Live Grid®-bestandsreputatiedatabase, en stopt onbekende bedreigingen op basis van reputatie.


Online privacy voor u en uw familie
Veilig internetbankieren en online shoppen. Voorkom dat uw kinderen blootgesteld worden aan schadelijke online inhoud.


Secure Data
Versleutel uw bestanden en verwisselbare media zoals USB-sticks. In het geval van diefstal van een USB-stick of laptop zijn uw bestanden onleesbaar voor de ander. Zorgt voor een veilige samenwerking en data-sharing.


Password manager
Help uw wachtwoorden op te slaan en te organiseren, formulieren automatisch in te vullen en extra sterke versleutelde wachtwoorden te genereren voor nog meer beveiliging. Naast uw Windows-PC kunt u ESET Password Manager downloaden en gebruiken op: Mac, Android, iPhone.


Firewall
Voorkomt onbevoegde toegang tot uw computer en misbruik van uw persoonsgegevens.


Anti-phishing
Beschermt u tegen pogingen van nepwebsites om gevoelige informatie te verkrijgen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens.


Connected Home Monitor
Hiermee wordt uw thuisrouter op kwetsbaarheden getest, zoals zwakke wachtwoorden of vaste firmware, en biedt u oplossingsopties. Biedt u een makkelijk toegankelijke lijst van router-aangesloten apparaten (smartphone, IoT, enz.) om te laten zien wie is verbonden.


Veilig internetbankieren
Beveiligt uw transacties wanneer u aan het internetbankieren bent of online winkelt. ESET beschermt u automatisch tijdens het internetbankieren, versleutelt de communicatie tussen het toetsenbord en de browser voor veiliger transacties.


Webcam-beveiliging

Controleert voortdurend alle processen en applicaties die op uw computer draaien, om te zien welke gebruikers uw webcam willen gebruiken. Het waarschuwt iedereen die onverwacht probeert toegang te krijgen tot uw webcam en blokkeert deze.

Botnet-beveiliging
Toegevoegde beveiligingslaag die u beveiligt tegen botnet malware - waardoor uw computer niet wordt misbruikt kan worden voor spam en netwerkaanvallen.


Ouderlijk toezicht
Geeft u de mogelijkheid om uit toegangscategorieën te kiezen volgens de leeftijd van uw kinderen. Stel een wachtwoord in om instellingen te wijzigen en te voorkomen dat software wordt verwijderd.


Bescherming van uw laptop
Door middel van de lokalisatietool vindt u uw verloren apparaat terug.


Locatie Tracking
Met de ESET® Anti-Diefstal -webinterface op my.eset.com kunt u een verloren apparaat vinden. Geef uw een positie op de kaart op basis van de wifi-netwerken in het bereik wanneer het apparaat online komt.


Bekijk laptopactiviteit
Hiermee kunt u dieven via de ingebouwde camera van uw laptop bekijken. Verzamelt snapshots van het scherm van de vermiste laptop. Sla alle recente foto's en snapshots op via de webinterface op my.eset.com


Anti-diefstal
Stel eenvoudig anti-diefstal in voor maximale bescherming van uw laptop. Maakt het makkelijk om de wachtwoorden voor het automatisch inloggen en het besturingssysteem van uw gebruikersaccount in Windows te configureren.


De volledige kracht van uw computer
Game, werk en surf op het internet zonder vertragingen. Blijf langer online met de batterijbesparende modus en geniet van gamen zonder pop-ups.


Minimale systeembelasting
Behoudt hoge prestaties en verlengt de levensduur van hardware. Past op elk type systeemomgeving. Spaart de bandbreedte van internet met extreem kleine update-pakketten.


Gamer Modus
Schakelt automatisch over naar de Gamer Modus als een programma in volledig scherm wordt uitgevoerd. Systeemupdates en meldingen worden uitgesteld om kracht te sparen voor gaming, video- en fotobewerking of presentaties.


Laptop ondersteuning
Stel alle popup-vensters, updates en systeembelastende activiteiten die niet actief zijn, uit om systeembronnen te behouden.


* Bovenstaande mogelijkheden zijn afhankelijk van het type ESET-product dat u aanschaft.

Sprenger Computer Oplossingen levert en installeert ESET antivirus voor u.
Informeer
naar de prijzen en mogelijkheden!