Abonnement ondersteuning op afstand

Maakt u wel eens gebruik van ondersteuning op afstand? Dan bent u voordeliger uit met een service-abonnement! Dit abonnement houdt in, dat u voor systeembeheer op afstand tijd inkoopt, dat op een tegoed komt te staan. Wanneer u ons telefonisch benadert voor assistentie zal de benodigde tijd in mindering worden gebracht op uw ingekochte tegoed. Door middel van het invullen van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een service-abonnement.

Het uurtarief voor het service-abonnement staat onder aan het inschrijfformulier. Voor de kosten van uw bestelling zullen wij u per omgaande een factuur sturen.

Mocht uw telefonisch consult langer duren dan de beschikbare tijd in uw abonnement dan zijn er 2 mogelijkheden:

  • u geeft aan uw abonnement te willen verlengen met 1, 2 of 3 uur (het corresponderende tarief zal dan voor de resttijd in rekening worden gebracht)
  • u geeft aan uw abonnement niet te willen verlengen. In dat geval zal voor de resttijd het normale tarief in rekening worden gebracht.
Indien u al klant bij ons bent kunt u volstaan met het invullen van enkel de verplichte velden (gemarkeerd met een rood sterretje)
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com