035 603 2574

Sprenger Computer Oplossingen

Sprenger Computer Oplossingen levert al jaren services aan particulieren. Of het nu gaat om het verwijderen van virussen en spyware of het configureren van draadloze netwerken, problemen met uw mail, uw printer, uw telefoon of wat dan ook op digitaal gebied; Sprenger Computer Oplossingen is dé oplossing.

Sprenger

Wat wij doen

Als uw computer problemen geeft of uw internetverbinding valt weg, dan gebeurt dat altijd op het verkeerde moment. En minutenlang aan de telefoon wachten totdat u een helpdeskmedewerker aan de lijn krijgt die u uiteindelijk ook niet verder kan helpen, kan buitengewoon frustrerend zijn.

Wij luisteren graag naar uw wensen en zoeken samen met u naar de passende oplossing. En wanneer wij mogelijkheden tot verbeteringen zien, kunnen wij u helpen om deze te realiseren.

Wij ondersteunen diverse besturingssystemen zoals Windows, Mac OSX en Linux op computers, tablets en smartphones en raspberry pi’s.

Virus and Spyware Removal

Data Recovery and Backup Plan

Windows & Mac OS

Cloud Services

Cyber Security

Sprenger

Onze bedrijfsfilosofie is:

Alleen technische kennis is niet genoeg. Uw computeradviseur moet goed kunnen begrijpen wat uw probleem is. U hebt geen behoefte aan een ingewikkeld verhaal, maar u wilt in heldere en begrijpelijke taal horen wat er met uw computer of apparatuur aan de hand is. En bovenal: u wilt met respect behandeld worden.

Wij beschouwen het als een uitdaging om uw wensen te vertalen in oplossingen!

remote support

Windows & Mac OS

Wij ondersteunen diverse besturingssystemen zoals Windows, Mac OSX en Linux op computers, tablets en smartphones en raspberry pi’s.

Secure

Repair

Support

Connect

Monitor

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen:

Sprenger Computer Oplossingen
4.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Joan CastroJoan Castro
05:41 13 Jun 23
Ik ben goed geholpen. Mocht het nodig zijn zal ik hier weer heen gaan!
Marja ButselaarMarja Butselaar
06:26 03 Nov 22
Deskundige mensen. Loggen op afstand in. Verhelpen het probleem en geven deskundig advies.
Laura TwigtLaura Twigt
15:35 28 Sep 22
Fijne mensen, snelle reactie en heel betrokken. En ze denken mee wanneer ze er niet direct zelf uitkomen.Goede rijs/kwaliteit verhouding.Ik ben heel tevreden!
ChantalChantal
14:49 17 Apr 22
Een laptop geregeld voor een jongedame uit de Oekraïne voor school. Door dhr. Sprenger gratis opnieuw geïnstalleerd. Heel fijn!!
Elisabeth van RossumElisabeth van Rossum
12:16 30 Sep 20
Tijdens de periode dat mijn bedrijf in Soest gevestigd was, was Sprenger Computer Oplossingen HET bedrijf voor mij om mijn computerproblemen op te lossen.. Nu ben ik verhuisd naar Den Haag en nog steeds neem ik bij problemen contact met hen op. Uitstekend bedrijf, veel kennis en bijzonder vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht. Een absolute aanrader!!!!!!!
js_loader

Telefoon

035 603 2574

06 246 598 93 (voor spoedgevallen buiten openingstijden

 

Kantoor

Koningsweg 2 / 10
3762 EC Soest

Pastoor de Leijerstraat 25
5246 JA Rosmalen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8:30 - 17:00 uur