035 603 2574

Computer Oplossingen

over Sprenger

Sprenger

Over ons

Sprenger Computer Oplossingen is op 1 mei 2003 opgericht door Yvonne Sprenger.

Zij was daarvóór vijf jaar werkzaam als trainer/troubleshooter voor opleidingsinstituut DataDidact.

Vanaf 1 juli 2005 is het team uitgebreid met Léon Sprenger, die ook zijn sporen heeft verdiend in de informatietechnologie-sector.

Zowel Yvonne als Léon heeft een gedegen vooropleiding genoten aan de HTS te Eindhoven, studierichting HIO (informatica). Daarnaast hebben beiden een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Inmiddels zijn naast Yvonne en Léon nog werkzaam bij Sprenger Computer Oplossingen: Linda van den Broek (algemeen medewerkster met als specialisme Apple computers) en Jeroen Toonstra (Windows server specialist).

Sprenger

Onze bedrijfsfilosofie is:

Alleen technische kennis is niet genoeg. Uw computeradviseur moet goed kunnen begrijpen wat uw probleem is. U hebt geen behoefte aan een ingewikkeld verhaal, maar u wilt in heldere en begrijpelijke taal horen wat er met uw computer of apparatuur aan de hand is. En bovenal: u wilt met respect behandeld worden.

Wij beschouwen het als een uitdaging om uw wensen te vertalen in oplossingen!

remote support

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen:

Sprenger Computer Oplossingen
4.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Joan CastroJoan Castro
05:41 13 Jun 23
Ik ben goed geholpen. Mocht het nodig zijn zal ik hier weer heen gaan!
Marja ButselaarMarja Butselaar
06:26 03 Nov 22
Deskundige mensen. Loggen op afstand in. Verhelpen het probleem en geven deskundig advies.
Laura TwigtLaura Twigt
15:35 28 Sep 22
Fijne mensen, snelle reactie en heel betrokken. En ze denken mee wanneer ze er niet direct zelf uitkomen.Goede rijs/kwaliteit verhouding.Ik ben heel tevreden!
ChantalChantal
14:49 17 Apr 22
Een laptop geregeld voor een jongedame uit de Oekraïne voor school. Door dhr. Sprenger gratis opnieuw geïnstalleerd. Heel fijn!!
Elisabeth van RossumElisabeth van Rossum
12:16 30 Sep 20
Tijdens de periode dat mijn bedrijf in Soest gevestigd was, was Sprenger Computer Oplossingen HET bedrijf voor mij om mijn computerproblemen op te lossen.. Nu ben ik verhuisd naar Den Haag en nog steeds neem ik bij problemen contact met hen op. Uitstekend bedrijf, veel kennis en bijzonder vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht. Een absolute aanrader!!!!!!!
js_loader

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten

Telefoon

035 603 2574

06 246 598 93 (voor spoedgevallen buiten openingstijden

 

Kantoor

Koningsweg 2 / 10
3762 EC Soest

Pastoor de Leijerstraat 25
5246 JA Rosmalen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 8:30 - 17:00 uur